Kreative Trøndelag
Strinda videregående skole > Fagtilbud > Restaurant- og matfag

Restaurant- og matfag

Utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag fører fram til yrker innen blant annet hotell- og restaurantnæringen, næringsmiddelindustrien samt bedrifter som produserer kjøtt-, fiske-, drikke-, bake- og matvarer. Kunnskaper om egne og andres kulturer og mattradisjoner og om næringsmidler, kosthold og helsefremmende livsstil er viktig.

Vg1 på Restaurant- og matfag er det første av en normalt 4-årig utdanning inkludert lærlingetiden. Etter Vg1 kan du velge mellom tolv fag innen Restaurant- og matfag. Uansett hvilken retning du velger, åpnes dørene for gode utdannings- og karrieremuligheter.

Strinda vgs. tilbyr programområdene Restaurant- og matfag (Vg1), Matfag (Vg2) og Kokk- og servitørfaget. Klikk på linkene til venstre for å lese mer om utdanningsprogrammene. 


Utskriftsvennlig versjon