Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Åpen skole

Åpen skole

Vi har åpent hus fra kl. 17.00 til kl. 19.00. Du vil få informasjon om skolens utdanningstilbud og du vil få muligheten til omvisning på skolen og besøke læringsområdene til elevene. Lærere, rådgivere og representanter for skolens ledelse vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål vedr. elevenes karrierevalg og Strinda videregående skole spesielt.

Målgruppen for åpen Skole er avgangselever i ungdomsskolen og deres foresatte.

Skolens utdanningstilbud representerer følgende programområder: Restaurant-/matfag, helse-/oppvekstfag, elektrofag, idrettsfag og studieforberedende.

Studiespesialisering: Informasjon kl. 1730 og kl. 1830 i Auditorium 3. Omvisning i klasserom og spesialrom i 3. etasje

Idrett: Stand foran gymsalene + omvisning

Helse- og oppvekst: Omvisning på estetisk verksted, kjøkken og praksisrom.

Restaurant- og matfag: Omvisning på kjøkken og andre læringsområder organiseres fra restauranten. Elevene har praksisdag.

Elektro: Omvisning i verksteder og andre læringsområder organiseres fra automasjonsrommet.