Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Besøk fra Tyskland

Besøk fra Tyskland

Strinda vgs. deltar i et utvekslingsprosjekt med den tyske bedriften Liebherr i Kempten. I februar i år var åtte av våre automasjonselever (Elektrofag) i Kempten. Nå er åtte elever fra Liebherr Kempten (automasjonsfaget) og seks elever fra Libherr Lindau (data og elektronikkfaget samt kontorfaget) på plass i Trondheim.

Tirsdag 13.4 besøkte elevene Strinda vgs. De tyske elevene startet praksisoppholdet med å gjøre seg kjent i skolens automasjonsverksted. Det ble også tid til en omvisning ved Nidar sjokoladefabrikk. Elevene skal være her i fire uker. Under oppholdet skal de ha praksis i ulike trønderske bedrifter som elektroavdelingen på Strinda samarbeider med. Vg3-elevene på automasjonsfaget på Strinda har ansvaret for sosiale arrangementer på kveldstid.