Strinda videregående skole > [Forside elementer] > EM i Hotell- og restaurantfag

EM i Hotell- og restaurantfag

Konkurransen ble avholdt i Den Haag i Nederland 7-12. november. Det deltok ca. 800 elever og følgepersoner. Våre deltakere, Trine Rønning (konditor) og Andreas Sundt (kokk), fikk ingen medalje i år men gjorde en flott innsats i konkurransen. Trine og Andreas er begge er inne i sitt andre år som lærlinger. Vi vil takke deltakerne for flott innsats og for en fin markedsføring av skolen og byen vår. Bildene under er av deltakerne, av matrettene elevene lagde i konkurransen samt noen bilder fra gallamiddagen med premieutdeling i Den Haag domen. Neste års konkurranse går i Skopje og Ohrid i Makedonia. Der vil Strinda vgs. igjen være representert.