Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Forberedelse til praksis på HO

Forberedelse til praksis på HO

Tirsdag 17/9 ble elevene ved Vg1 HO delt inn i to grupper. Målet med dagen var at elevene skulle sette seg inn i det å arbeide med barn og eldre. Dette er er en del av forberedelsene i faget prosjekt til fordypning.

Elevene deltok på aktiviteter tilpasset for både barn og gamle. Sang, video, laging av gjenstander av leire, uteaktiviteter, maling, bruk av rullestol, mating, rulling av hår var noe av aktivitetene denne dagen.

Det var studenter fra NTNU som organiserte forberedelsesdagen. Etter avsluttet dag var elevene enige om at dette hadde vært lærerikt  og morsomt. For å gi god omsorg er det viktig med humor og skape livsglede hos mottakerne. Dette fikk elevene virkelig prøve denne dagen.