Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Frost

Frost

Åtte grupper har vært i sving. Filmene, som ble vist frem denne uken, er inspirert av ordet «frost» og varer maksimalt fire minutter. Sluttproduktene spenner sjangermessig fra skrekk, komedie, drama, thriller og horrorkomedie. I høst har Vg2-elevene jobbet med teori om stillbilde, dramaturgi og hvordan man forteller en historie ved hjelp av lyd og bilde. Under presentasjonen av filmene fortalte også medieelevene om arbeidsprosessen samt teoretiske og praktiske valg de har gjort underveis i produksjonen. I følge lærer Endre Skogrand er resultatet, til å være 1.termin i faget, svært bra.

På grunn av bruk av opphavsrettig musikk i filmene ønsker vi ikke å publisere filmene fra vår nettside. Noen av filmene vil dog bli vist lokalt på infoskjermer på Strinda.