Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Grunnlovsjubileet på Strinda

Grunnlovsjubileet på Strinda

Elevene ved Strinda videregående skole har markert jubileet hele uke 20. Det har vært daglige konkurranser og informasjon om hvordan Norge i 1814 fikk en av Europas mest moderne grunnlover.

Under lunsjen fredag 16. mai 2014 ble det festmarkering med appell fra rektor Trond Hofstad, oppvisning og orientering fra Nordenfieldske Grenader Compagnie, servering av jubileumskake samt at den nye fanen, laget av Mari Aursand, ble vist frem for elevene.

Nye elever som kommer til høsten og de som fortsetter ved Strinda videregående skole vil i uke 45 få ulike opplæringstilbud om Norges historie og Grunnloven. Det planlegges også utstillinger knyttet til våre seks utdanningsprogram. Spesielt vil dagen for selve unionsoppløsningen, 4. november, få oppmerksomhet.

For flere bilder knyttet til jubileumsfeiringen fredag 16.mai se dette facebookalbumet.