Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Internasjonalisering på timeplanen

Internasjonalisering på timeplanen

De som reiser er: Mathias Fiksdal (2STB), Carl Fredrik Berg (2STB), Maria Grøtte (2STC), Julie Grøtte (2STC), Maja Bogen Brurok (2STD) og Guro Tradin (2 STD).

Ledsagende lærere er : Siw Fjørtoft, Edvard Dyrendal, Svein Jørgen Hansen og Ole-Johan Tretteng. Comeniusprosjektet har tittelen: «Safekeeping our Cultural Identity» og temaet denne gangen er folkediktning og folklore.

I norskundervisningen i første del av terminen har elevene i ST Vg2 arbeidet med folkediktning. De har laget gruppevise og klassevise dramatiseringer av eventyr. En gruppe fra 2 STD vant konkurransen med en filmatisering av «Prinsessen som ingen kunne målbinde». To av disse elevene reiser til Tallinn.

I tillegg skal hvert land bidra med en sang som har en spesiell betydning i hvert land. Vi bidrar med «Barn av regnbuen» (med tanke på 22. juli).

Vi skal besøke Kadrioru Saksa Gymnasium i Talli. Lærere og elever fra en skole i Bonn i Tyskland er også med.