Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Internasjonalisering

Internasjonalisering

Første ukeloggen fra elevene i Valencia.

Andre ukeloggen fra elevene i Valencia.

Siste loggen fra elevene i Valencia.

Første ukeloggen fra elevene i Bremen.

Andre ukeloggen fra elevene i Bremen.

Siste loggen fra elevene i Bremen.

I tillegg til det nylig avsluttede "Gjør-det" prosjektet i Kempten, Tyskland skal elever fra Restaurant- og matfag til Bremen og Valencia i april gjennom "Gjør-det" og Leonardoprosjektet. I tillegg skal seks lærere hospitere i bedrifter i Valencia i en uke i april.

Elever fra kokkfag, servitørfag og konditorfag skal ha et tre ukers opphold i Bremen der språk, kultur og jobberfaring er hovedtema.  De skal også bo sammen i tre uker i en stor leilighet ved sjømannshjemmet i Bremen. Det kan by på utfordringer som de må lære seg å løse.

Lærere som er med: Oddlaug Almhjell og Roard Fredlund.

Elever som er med: Eskil Hildonen (kokkfag), Magnus Johannesen (kokkfag), Gina Moan (kokkfag), Caroline Bøgeberg (servitørfag), Karin Johnsen (kokkfag), Julian Stavnebrekk (servitørfag), Kine Valseth (kokkfag), Tore Andre Næss (servitørfag, Gøril Fosli (konditorfag), Linn–Elise Kojedal (konditorfag), Thea Bruseth (servitørfag), Sara Osuma (Vg1 RM).

Elever fra kokkfag, servitørfag og konditorfag skal til Valencia i tre uker i forbindelse med Leonardo mobilitet IVT prosjektet.

Lærere som er med Einar Svorkås

Elever som er med: Kim Moen (kokkfag), Grete Stallvik (servitørfag), Joakim Stokke (servitørfag), Andrea Dragseth (konditorfag), Magnus Witsø (konditorfag).

Lærerne som skal til Valencia i forbindelse med Leonardo mobilitet Vetpro er Trond Geving, Lars Følling, Roger Christensen, Kjell Østeraas, Stig Andreassen og Einar Svorkås. De skal hospitere i bedrift for faglærere.