Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Karrieredagene

Karrieredagene

Trondheim kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune gjennomfører høsten 2016 Karrieredagene for 10.trinnselevene. Karrieredagene er en del av elevenes karriereveiledning, og er en obligatorisk dag for alle 10.trinnselever. Elevene skal gjennom en hel dag få et innblikk i de åtte yrkesfaglige programområdene. Strinda, Charlottenlund, Tiller og Byåsen er vertskapsskoler under karrieredagene. Strinda vgs. har fått tildelt ansvaret for programmene Helse- og oppvekst, Restaurant og matfag, Elektrofag og Naturbruk. Skolene får besøk av 250-300 elever i hver økt. Elevene er på skolen inntil tre og en halv time. En ny pulje elever kommer til skolen kl. 1220 og er ferdig kl. 1530. Det serveres lunsj for de som er involvert på stasjonene.

For å sikre en god gjennomføring har vi lagt opp til at elevene deles i fire grupper som følges av en guide. Guiden er ansvarlig for at tidsrammen holdes og guider gruppen samlet til de ulike stasjonene. Ved hver stasjon vil gruppen bli tatt imot av ansvarspersoner fra programområdet.