Kreative Trøndelag
Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Kjøkkensjefer som hospiterer ved Strinda

Kjøkkensjefer som hospiterer ved Strinda

Kjøkkensjef Trond Åm fra Søstrene Karlsen og Kalas & Canasta og restaurantsjef Alexander Skjefte fra To rom og kjøkken har prøvd seg som lærere ved Restaurant- og matfag de tre siste dagene. Dette er et samarbeidsprosjekt som også gir Strindalærere en unik mulighet til å høste erfaring ved flere av byens beste restauranter. Elevene våre har de siste dagene blitt veiledet av noen av kokke- og servitøryrkets beste utøvere. Ikke rart resultatet blir så gjennomført proft som det ble i forbindelse med avslutningslunsjen i dag. På menyen sto det kremet skalldyrsuppe med ristet kamskjell, syltet kveite og hjerteskjell. Hovedretten var bakt skrei og røkt rogn med skorsonerrot, brent løk, potetgull og Hollandaise saus. Til dessert var det syrlig terte med vanilje- og hasselnøttis, marinerte appelsinfileter, marchmallows og crumble.
 
 
 

Utskriftsvennlig versjon