Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Konkurrerer i London

Konkurrerer i London

En gang i året deltar Strinda vgs. med en kokkelev og en konditorelev i konkurransen AEHT (European Association of Hotel and Tourism Schools). I år er konkurransen i London og elever fra 44 europeiske land deltar. Strinda vgs. har vært medlem av AEHT-organisasjonen siden år 2000 og vi har gjort en god figur i alle konkurransene vi har deltatt i deriblant flere topplasseringer. I 2015 var konkurransen i Cervia, Italia. Her fikk vår kokkelev en 3. plass mens konditoreleven fikk en fin 4 plass.

Det er elevene Liz Wanjiru Mwangi fra Vg2 Kokk- og servitørfag og Svanhild Winsnes fra Vg2 Konditorfag som representerer skolen vår under AEHT 2016. Elevene gleder seg stort til å konkurrere mot ca. 80 kokkeelever og 40 konditorelever. I tillegg gir oppholdet muligheten til å møte andre europeiske skoleelever. Det blir også tid for sightseeing i London. Liz og Svanhild har lagt bak seg en god del treningstimer for å kunne være så godt forberedt som mulig. Vi ønsker elevene lykke til i London og følger oppholdet underveis her samt på vår facebookside.