Kreative Trøndelag
Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Le poisson

Le poisson

Åpningstid: kl. 11:00 – 14:00

Dato: Tirsdag 01.04.14 – fredag 04.04.14. og mandag 07.04.14. – onsdag 09.04.14.

Booking tidspunkt: Mandag 30.03.14 - fredag 04.04.14. fra kl. 09:00 – 12:00

Booking telefon: 73195448 (internt 95448).

Forrett

Lettrøkt laks
Småsalat med pesto
Sprø Sellerichips
45,-

Kveite carpaccio
Småsalat & blomkålpuré
Parmesan-chips 
40,-

Grillet kamskjell
Sautert asparges & blomkål
Blomkålpuré
50,-

Blåskjellsuppe
Marinert fennikel
Saltstang
35,- 

Hovedrett

Grillet torsk & kamskjell
Ingefær og chili-sjy
Sauterte grønnsaker
Potet croquette
150,-

Strinda bacalao
Med husets brød
170,-

Smørstekt uer
Grønnsaker a la Rottatouille
Choronsaus
Fondantpoteter
140,-

Klippfisk «sous vide»
Smørsauterte rotgrønnsaker
Potetpurè
170,-

Dessert

Moussekake
Med bringebær sorbet
Sprø «crunch»
35,-

«Havets perler»
Mango, lime og bringebær sorbet
35,-

Is parfait - Grand marnier
Med kjeks
Søt sitrussaus
35,-

Crêpe
Med assortert tilbehør
35,-

Drikke-kart

Øl: 50,-
Kaffe: 10,-
Alkoholfritt øl: 25,-
Mineralvann: 20,-
Husets rødvin: glass 50,- flaske 250,-
Husets hvitvin: glass 50,- flaske 250,-


Utskriftsvennlig versjon