Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Livsglede på Strinda vgs.

Livsglede på Strinda vgs.

Stiftelsen Livsglede for Eldre (LFE) ble opprettet i 2006 av sykepleierstudenter som ville gjøre mer mulig i eldreomsorgen. Siden den gang har LFE utviklet seg til å bli en nasjonal organisasjon som jobber både med eldreomsorg, utvikling, utdanning og innovasjon innenfor tre hovedområder; frivillighet, utdanning og tjenesteutvikling.

Tirsdag 28.4 fikk beboere fra Brundalen og Ranheim Helse- og velferdssenter og Livsglede-elever fra Vg1 Helse- og oppvekstfag en flott mottakelse i restauranten på Strinda vgs. Restaurant- og matfag serverte kaffe og kaker og Lars Hassel underholdt med gitarspill og sang. Livsglede-elevene har sin praksis ved sykehjemmene og hver tirsdag organiserer de aktiviteter for beboerne - enten på velferdssenteret eller ulike steder i Trondheim. En av beboerne hadde selv vært elev ved skolen i 50-årene. Han var imponert over de store forholdene ved skolen nå i forhold til da.