Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Matfotografering

Matfotografering

Fredag var det hektisk aktivitet i Rotunden. Elever fra Norges kreative fagskole og elever fra Restaurant- og matfag samarbeidet om matfotografering. Selv om fotoelevene hadde satt av hele dagen på Strinda vgs., var tiden dyrebar da de ferdige matrettene ble klargjort for fotografering. Begge elevgruppene er opptatt av detaljer og vant med å jobbe under tidspress. Dette er derfor et samarbeid som begge parter profilerer på, sier lærer ved Norges kreative fagskole Jørn Adde.

For flere bilder fra fredagens matfotografering besøk Strindas offisielle facebookside

Husk å bestill bord til a la carte restauranten fra torsdag 15.03.12. kl. 10.00-13-00 til torsdag 29.03.12. telefon 73870656. Velkommen!