Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Morning Tea og Cricket

Morning Tea og Cricket

Hva er vel bedre enn å starte dagen med en varm kopp te og litt cricket? I dag var det alternativt opplegg for Vg1 elever i regi av språkseksjonen. Engelsklærer Maren Kværnø Sutton serverte «morning tea» til Vg1-elevene på Studiespesialisering og Idrettsfag. Etter morning tea ble det innføring i cricketspill. Waqas Mushtaq og Hanif Ullah fra NTNUI Cricket hadde satt av hele dagen for å gi strindaelevene en leksjon i lagspillet som er ukjent for nordmenn flest. Det virket også som om elevene var litt rådville en periode utpå Tyholtsletta men etter god veiledning løsnet det for elevene og Waqas og Hanif mente bestemt at de så mange talenter på gresset utenfor Strinda vgs....kanskje nok til å danne Strinda Cricket Club?