Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Strindamusikalen 2017 - Moulin Rouge

Strindamusikalen 2017 - Moulin Rouge

Hvert år i februar presenteres en musikalforestilling på Strinda videregående skole. Forestillinga skapes og framføres av rundt hundre elever, som til sammen dekker alle vanlige funksjoner i et musikalproduksjonsapparat; ikke bare som musikere og skuespillere, men også i arbeid med kostymer og kulisser, hår/sminke, lys/lyd/bilde og teknikk, plakatproduksjon og annet PR-arbeid.

Scenen blir bygget og dekorert fra grunnen av, kostymene er sydd for anledningen, musikken er omarrangert for vår besetning, og både sangtekster og manus oversettes eller tilrettelegges. Og alt synges, danses og spilles – selvfølgelig – ”live” på trøndersk fra scenen.

Strindamusikalen 2017 er Moulin Rouge!

Strindamusikalen har egen Facebookside - sjekk den ut og lik siden!

Nok en gang har tidligere musikalelev, Thomas Høstad, laget en fantastisk flott musikalplakat.