Strinda videregående skole > [Forside elementer] > 3. plass i nasjonal innovasjonscamp

3. plass i nasjonal innovasjonscamp

Strindaelever fikk tredjeplass i den nasjonale energicampen til Enova og Ungt entreprenørskap.

Førsteplassen gikk til Vågsbygd videregående fra Kristiansand, foran Frederik II vgs. fra Østfold. Det var i alt 27 lag fra hele landet med – kvalifisert gjennom landsdelsfinaler – fem gikk videre til en superfinale, og der fikk altså Strinda den sterke tredjeplassen. På bildet viser Stine og Simen fram det synlige beviset, verdisjekken på 1000,- som følger prisen.

Oppdraget elevene jobbet med var: «Hvordan kan norsk industri utnytte ressursene bedre og på en måte som tjener bedriften eller samfunnet? Løsningen kan være bruk av ny teknologi eller prosesser, organisatoriske endringer, samarbeid mellom bedrifter/institusjoner, eller andre løsninger gruppen kommer frem til. Løsningsforslaget skal være innovativt, gjennomførbart og klimavennlig.» Det handler om energiutnyttelse og utslippshåndtering – spillvarme og CO2-utslipp er nevnt i oppgaven.

På bildet ser du gruppen i Sving i Kjelhuset på NTNU - Stine, Trygve, Jone og Simen.

Les mer om konkurransen her: