Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Oslotur for medieklassen på vg3

Oslotur for medieklassen på vg3

Rett etter skolen onsdag 4.november bar det nedover med førsteklasses buss. Vel fremme i Oslo ble klassen, sammen med lærerne Endre W. Skogrand og Lars Hassel, innkvartert på P-Hotels midt i Oslo sentrum.

Torsdag sto Filmens Hus og NRK Marienlyst på timeplanen. Fokus var filmens historie i Norge og NRKs historie. Omvisning på NRK inkluderte både kostymelager, NRK Radio, scenografiavdelingen og studioene hvor alle NRKs underholdningsprogram tas opp. Etter en rask middag på Universitetet på Blindern gikk turen tilbake til NRK for å være med på opptak av Nytt på Nytt. Kveldens gjester var næringsminister Monica Mæland og fiskeriminister Elisabeth Aspaker. Moro!

På fredag rakk vi omvisning på Stortinget og omvisning på Astrup Fearnley museet på Tjuvholmen. Her hadde den verdensberømte kunstneren Damien Hirst utstilling. En annerledes og uforglemmelig opplevelse for alle.

Medieturen til Oslo er en tradisjon vi håper vil fortsette inn i evigheten – utbytte er gull verdt for både elever og lærere.