Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Solidaritetsdag

Solidaritetsdag

Solidaritetsdagen gjennomføres torsdag 3.november for alle Strinda videregående skoles elever. Inntektene fra årets aksjon går til nødlidende barn og familier i Narva, Estland. Alle midlene som kommer inn går uavkortet til mat samt å gi barn og familier i Narva et verdig liv. Elevene bruker skoledagen i bedrift eller privat hvor man jobber mot et bidrag på minst kr. 200,- (det er frivillig å gi mere).

Alle elever oppfordres til å finne seg arbeid (det være seg ute i bedrifter eller privat). De elevene som IKKE klarer å finne arbeid, må møte i skolens kantine kl. 08.00 torsdag 3.11. Der vil man bli gitt arbeid - ta med uteklær!

Det vil bli ført fravær ved manglende innbetaling/ikke oppmøte på skolen. Pengene/kvitteringer samles inn senest i uke 46 av tillitselevene. Pengene med klasseliste leveres til Ola Skevik.

Pengene kan også betales direkte inn på konto. Da skal bekreftelse fra oppdragsgiver bringes med. Last ned dokument som oppdragsgiver fyller ut her.

Bistand Narva Kontonr.4349 09 53575
HUSK: Merk betalingen med «Gave fra elevene ved Strinda videregående