Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Samfunnsgeografi-elever på NTNU besøk

Samfunnsgeografi-elever på NTNU besøk

Elevene i samfunnsgeografiklassen ved Strinda vgs. avd. Ringve har besøkt NTNU. Der møtte de 4 studenter fra Etiopia, Nepal, Tanzania og Uganda. Gjennom samtaler med studentene fikk strindaelevene innblikk i hvilke utfordringer de fire landene står overfor og årsaker til at dette er noen av verdens fattigste land. Det ble også diskutert hva som skal til for at disse landene skal få ei bedre framtid. For strindaelevene er dette stoff som inngår i emnet ‘utviklingsgeografi’. Dette er ett av temaene som tas opp i programfaget Samfunnsgeografi. Mens de var på NTNU Dragvoll, fikk strindaelevene også en orientering om studietilbudet ved Geografisk institutt.