Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Søke stipend

Søke stipend

Søk om stipend når du får skoleplass

Du kan søke om støtte fra Lånekassen for neste skoleår hvis

• du har kommet inn på førstevalget ditt på videregående skole
• og takket ja til plassen

Opptakene til videregående skole skjer tidligst i juli.
Kom du ikke inn på førstevalget?

Elever som ikke kom inn på førstevalget sitt på videregående skole, kan søke fra 1.august 2016. Det er også lurt å vente med å søke til du er helt sikker på hvilken skole du skal gå på. Da slipper du å søke flere ganger.

Under 18 år? Nå kan foreldrene dine signere for stipendet ditt digitalt.

Er du under 18 år og får stipend fra Lånekassen, må én av foreldrene dine signere for deg. Nå kan de få svar på søknaden din digitalt og signere for deg elektronisk med en gang.

Foreldre kan opprette en digital postkasse (Digipost eller e-Boks) på http://www.velgdigitalpostkasse.no.

Elever må signere for lån

Elever som får lån, må selv signere avtalen om støtte. Avtalen vil alltid komme på papir i posten, og den må signeres av både deg og en forelder hvis du er under 18 år.

Vent med å søke om stipend
Elever i videregående kan søke om stipend fra Lånekassen for neste skoleår når de har fått en skoleplass, og tidligst juli 2016.
Les mer om digital postkasse og signering for elever under 18 år