Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Solidaritetsdagen 30.10

Solidaritetsdagen 30.10

Solidaritetsdagen gjennomføres torsdag 30.oktober på Strinda vgs. Dette er en dag der elevene tar seg arbeid, enten hjemme, i bedrift eller på skolen og tjener minst kr.200,-. Pengene samles inn til et veldedig formål.

I år skal pengene sendes til Estlandsforeningen i Midt-Norge som jobber med Mercy center i Narva, Estland. Dette senteret arbeider for å gi hjemløse og vanskeligstilte barn og familier klær, mat og andre nødvendige ting.

På S-dagen blir ALLE elever oppfordret til å finne seg arbeid. Hvis man ikke finner seg arbeid er en mulighet å møte på skolen - oppmøtetidspunkt: kl.08.00-15-00 (det blir registrert oppmøte!). Her blir man gitt ulike oppdrag av skolen som f.eks. å fjerne søppel, tyggegummier og lignende både inne og utenfor skolen. Man kan også velge å betale kr. 200,- fra egen lomme, men det oppfordres til å finne en jobb, tjene minst 200 kr til Narva,- og med det vise solidaritet.

Pengene/kvitteringer samles inn i etterkant av de tillitsvalgte elevene. Dersom du ønsker å betale inn på konto kan dette også gjøres. Dersom du får arbeid i en bedrift, og de setter pengene du har tjent rett in på kontoen under, må du sikre deg en kvittering på dette (signert ark i retur).

NARVAKOMITEEN, kontonr.: 4200 8033 719

NB! Merk innbetalingen med Estlandsforeningen,Narvakomiteen og Organisasjonsnr.: 981678133

Lykke til!

Hilsen elevene i S-komiteen