Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Strindaelever i European Youth Parliament

Strindaelever i European Youth Parliament

Sesjonen fant sted på Katta. Strindaelevene gjorde en flott jobb og representerte skolen på en utmerket måte. EYP er en politisk og religiøs uavhengig organisasjon som har som mål å skape debatt blant ungdommer og å gi ungdommer et talerør direkte inn i Europa-parlamentet.

På sesjonen jobbet elevene i grupper med tema som bekjempelse av ebola, trusselen fra IS, kampen for likestilling og hvordan håndtere høyreekstremer krefter. Arbeidet munnet ut i resolusjoner som ble presentert på generalforsamlingen fredag. Der ble det debatt om de ulike forslagene, og til slutt en avstemming for eller mot de ulike resolusjonene.

Strindaelevene ga uttrykk for at det var veldig lærerikt å være med på EYP-sesjonen.

For flere bilder sjekk dette Facebookalbumet.