Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Tine på timeplanen

Tine på timeplanen

Vg2 elevene på kokk- og servitørfag fulgte et kursopplegg fra Tine der Kåre Løvseth først hadde en undervisningsøkt om ostegrupper og deres egenskaper i forhold til matlaging. Deretter ble elevene fordelt i grupper som sammen skulle lage en 4-retters lunsj.

Elevene brukte et kurshefte med oppskrifter fra Tine men de fikk også muligheten til å tenke kreativt i forhold til presentasjon. De fire lekre rettene var:

Ostetallerken: Selbu Blå fruktkompott, Brie med plomme og chili marmelade, Snøfrisk med rødløk og timian og Ridderost med spekeskinke og tomat concasse.

Aspargessuppe med Serranoskinke, salvie og aspargestempura.

Grillet Salma med tournerte poteter stekt i smør.

Desserttallerken: Sjokolademousse, vaniljeparfait og sjokoladetrøffel.

Sjekk Facebooksiden vår (www.facebook.com/strindavgs) og albumet "Tine på timeplanen" for flere bilder samt "Tine på menyen" for tips, idéer og inspirasjon.