Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Tysk-norsk ungdomsforum 2012

Tysk-norsk ungdomsforum 2012

Tenker du av og til over hvordan verden og omgivelsene dine ser ut om 20 år? Spør foreldrene dine eller tanter og onkler deg hva du vil bli når du blir stor? Har du en bestemt plan, og vil gjøre hobbyen din om til yrket ditt? Eller er du overveldet av mulighetene som står åpne for deg?

Vårt samfunn er mangfoldig og byr på tallrike sjanser til å gjøre et helt personlig bidrag – da kan man enkelt miste overblikket. Hva er dine egenskaper og hva er viktig for deg i fremtiden? Hvordan vil du tjene penger en gang, arbeide frivillig eller forandre samfunnet?

Talenter kan være helt forskjellige. Enhver har dem, du også! Kanskje er du god til å lage musikk eller snakke med fremmede mennesker. Er du en ekspert til å løse dataproblemer? Eller kanskje du har evnen til å bevare roen, mens alle andre får panikk. Du kan forhandle diplomatisk, diskutere lidenskapelig. Har du et godt forhold til dyr, språk, tall, barn eller idrett? Hva gjør du med dine talenter? Hva vil du gjøre en innsats for? Hvordan utformer du din og vår framtid? Kanskje legger du akkurat en plan for livet og leter etter inspirasjoner eller en følgesvenn på veien.

Fra 13. – 16. September 2012 inviterer det Tysk-Norske Ungdomsforum til Leipzig. 100 ungdommer fra Norge og Tyskland møtes for å bli kjent med hverandre, lære om hverandres land og knytte vennskapsbånd mellom Norge og Tyskland. I arbeidsgrupper med spennende innlegg og interaktive metoder deler dere tanker rundt temaet „Mine talenter – vår framtid“.

Dersom du er interessert kan du bruke søknadsskjemaet på nettsiden www.tnuf.org og søke innen 13. mai 2012. Deltakelsen koster deg ingenting. Du må selv organisere og betale reisen. Du kan søke støtte på maks 200 € (for deltakere fra Norge) eller 100€ (for deltakere fra Tyskland).