Kreative Trøndelag
Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Uttak til Norgescup for kokk- og servitørlærlinger

Uttak til Norgescup for kokk- og servitørlærlinger

Det er Trondheimskokkenes mesterlaug som arrangerer konkurransen. Søndag konkurrerte seks kokk- og servitørlag om å få lov til å delta i finalen i Stavanger senere i år. Det ble en spennende avslutning og lærlingene viste høy faglig kompetanse.

Dette var også den aller siste praktiske øvelse på gamle Trondheim kokk- og stuertskole. På disse kjøkken- og serveringslokalene har det foregått undervisning i 50 år og nå er det slutt. En æra er over. Samtidig flytter vi snart inn i 1400 kvm. med 7 ulike kjøkken/verksted og en restaurant.

I helgens konkurranse deltok både første og andre års lærlinger. De to beste lagene i hver disiplin reiser til Stavanger.  Bildene under er hentet fra søndagens finale hvor lagene skulle tilbrede en 3-retter bestående av noen faste råvarer som kveite, lam og multer. Vinneren i kokkekonkurransen ble Ingrid Sundberg og Anders Brosveet mens vinnerne i servitørkonkurransen ble Magnus Moe Indseth og Adrian Leer Breiby.

 

 

 

 


Utskriftsvennlig versjon