Kreative Trøndelag
Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Vant NHO's kompetansepris innen reiseliv og matindustri

Vant NHO's kompetansepris innen reiseliv og matindustri

Landskonferansens kompetansepris skal stimulere til økt innsats, interesse og publisitet innen området opplæring og kompetanse. Prisen kan gis til en virksomhet eller en person som har utmerket seg i sitt kompetansearbeid.

I begrunnelsen står det blant annet:
Noe av det vi som arrangerer konferansen har til felles, er at vi trenger flere kompetente medarbeidere. Vi trenger ungdom som velger våre fag, og som tar et fagbrev.

Vinneren av årets pris har over lang tid utmerket seg i sitt arbeid ved å bedre relasjonen mellom arbeidsliv, opplæringskontor og skole. Formålet har vært kompetanseutvikling gjennom faglig påfyll og erfaringsdeling. Nettverket har også satt ned et rekrutteringsteam. Rekrutteringsteamet når ut i ungdomsskolene og gir elevene en praktisk arbeidsøkt og synliggjør og skaper interesse for fagene våre blant ungdommene, samtidig som en har klart å engasjere bedrifter til å ta del.

- Dette var særdeles overraskende og ikke minst gledelig. Vi har jobbet hardt for dette, sa Geir-Rune Larsen i fagnettverket for restaurant- og matfag i Sør-Trøndelag.


Utskriftsvennlig versjon