Kreative Trøndelag
Strinda videregående skole > [Forside elementer] > Velkommen av havet

Velkommen av havet

Restaurant- og matfagelever har vært på to dagers ekskursjon til Fosen i forbindelse med modul 1 i Fiskefag og undervisningsopplegget "Velkommen av havet - historien bak smaken". Opplegget gjennomføres i samarbeid med Kari H. Bachke Andresen, i regi av Den kulturelle skolesekken. 1RMB har besøkt ulike bedrifter innen bransjen:  Olden settefiskanlegg, SalMars fôrsenter i Herfjorden, Refsnes fiskeindustri (tørrfisk og klippfisk) og Norgeskjell. Elevene har også fått smakt på og laget mat med råvarer fra disse bedriftene - med god hjelp av kokkene på Stokkøya Sjøsenter

For bilder se dette facebookalbumet.

1RMC fikk oppleve Trøndersmolts settefiskanlegg i Stokksund, Salmars oppdrettsanlegg for laks i Stokksund, Stokkøya Sjøsenter/Bygda 2.0 (matkurs), Norgeskjell i Åfjord samt foredrag med tidligere yrkesfisker Bård Svenning.

Bilder fra denne turen - se dette facebookalbumet.






Utskriftsvennlig versjon